• جمعه , ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
  • 09133028746

وظیفه وکیل آدم ربایی در اصفهان چیست؟

وکیل آدم ربایی در اصفهان وظایف سخت و بسیار حساسی برای رسیدگی به پرونده های جنایی مختلف دارد. حتما شما وکیل آدم ربایی را در فیلم ها و سریال های جنایی مختلف دیده اید که چگونه از موکل خود دفاع میکند و با حساسیت این شغل اشنا هستید.

وکیل آدم ربایی یکی از حرفه ای ترین و با تجربه ترین وکلایی است که در پرونده های کیفری که در دادگاه های کیفری رسیدگی می شود حضور موثری دارد. وکلای آدم ربایی می توانند در چنین مواردی بسیار حرفه ای عمل کنند و از تمام توانایی ها و مهارت های خود برای پیشبرد پرونده استفاده کنند.

شاید وقتی صحبت از آدم ربایی و این اقدام خطرناک جنایتکاران می شود، خیلی ها این موضوع را خیلی دور از خود می دانند و هرگز فکر نمی کنند که روزی چنین بلایی سرشان بیاید. اما حقیقت این است که آمارهای به دست آمده در سال های اخیر به خوبی نشان می دهد که هر ساله تعداد زیادی از افراد جامعه ناخواسته درگیر آدم ربایی می شوند و نمی دانند در این روند به چه کسانی کمک کنند. وکیل آدم ربایی تنها کسی است که می تواند از ابتدا تا انتهای پرونده به موکلان خود کمک کند.

رکن قانونی جرم آدم ربایی

رکن قانونی جرم آدم ربایی ماده ۶۲۱ قانون مجازات اسلامی کتاب تعزیرات می باشد که طبق این ماده ؛ اگر کسی با قصد گرفتن پول یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگری به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر وسیله دیگر خود به صورت شخصاً یا توسط کسی دیگر شخصی را بدزدد یا مخفی کند، به حبس از ۵ تا ۱۵ سال محکوم می شود و اگر سن شخص که ربوده است کمتر از ۱۵ سال تمام باشد یا عمل ربایش توسط وسایل نقلیه صورت بگیرد یا فرد ربوده شده دچار آسیب جسمی یا حیثیتی گردد ، به حداکثر مجازات محکوم می شود و اگر جرم دیگری مرتکب شود به مجازات آن جرم محکوم می گردد .

رکن مادی جرم آدم ربایی

یکی از ارکان تشکیل دهنده جرم آدم ربایی رکن مادی است. عمل ربایش چه به صورت تهدید یا عنف یا حیله یا به هر روش دیگری باشد رکن مادی جرم آدم ربایی محسوب می شود . رکن مادی ، به قسمت فیزیکی جرم گفته می شود که ظهور در جامعه دارد که شامل رفتار مجرمانه مرتکب جرم ، موضوع جرم وشرایط اوضاع و احوال تحقق جرم می باشد .

رفتار مجرمانه مرتکب جرم

وکیل آدم ربایی در اصفهان

رفتار مجرمانه در جرم آدم ربایی عمل ربودن است . ربودن به معنی منتقل نمودن شخصی از محلی به محل دیگر با توسل به زور و تهدید و حیله می باشد به گونه ای که شخص ربوده شده هیچ اراده ای نداشته باشد . در نتیجه تغییر مکان و جابه جایی مفهوم اصلی ربودن می باشد .

موضوع جرم آدم ربایی 

جرم آدم ربایی را می توان به دو نوع آدم ربایی ساده و آدم ربایی مشدد تقسیم نمود .

موضوع جرم آدم ربایی ساده

موضوع جرم در آدم ربایی ساده ، ربودن انسان زنده است که حداقل سن او ۱۵ سال است . فرقی نمی کند که فردی که عمل ربودن را انجام میده چند سال دارد یا زن است یا مرد فقط سن فرد ربوده شده در تعیین مجازات آدم ربایی تأثیر خواهد داشت.

موضوع جرم آدم ربایی مشدد

موضوع جرم آدم ربایی مشدد ؛ ربودن انسان زنده کمتر از۱۵ سال تمام می باشد . اگر جرم آدم ربایی توسط وسایل نقلیه صورت گیرد یا باعث آسیب جسمی یا حیثیتی شود نیز مشمول موضوع جرم آدم ربایی مشدد قرار خواهد گرفت .

شرایط و اوضاع و احوال جرم آدم ربایی

عدم رضایت شخصی که ربوده شده اولین و مهم ترین شرط تحقق جرم آدم ربایی محسوب می گردد . منتقل نمودن شخص ربوده شده از محلی به محل دیگر شرط دیگر تحقق جرم آدم ربایی است و در صورت محقق نشدن این شرط آدم ربایی بی معنی خواهد شد . مثلاً اگر شخصی با رضایت خود سوار ماشینی که در حال حرکت به خارج از شهر است و راننده در بین راه عمدا ً از مسیر خارج شود و مسافر را به نقطه دور افتاده منتقل و محبوس کند از لحظه خارج شدن از مسیر و انتقال به مکانی دیگر جرم محقق می شود .

وجود عنف و اکراه

عنف در آدم ربایی به دو صورت است ؛ عنف مادی مانند بستن دست و پا یا ضرب و جرح و امثال این ها گفته می شود و عنف معنوی مانند تهدید نسبت به شخص یا خانواده او گفته می شود .


شکل دیگر آدم ربایی توسل به حیله و تقلب و نیرنگ است . مانند گول زدن بچه ای که به او گفته شود من از طرف پدر و مادرت هستند و به او گفته شده به همراه من بیا تا برویم پیش خانواده ات .

رکن معنوی جرم آدم ربایی

به نقل از بهترین وکیل کیفری در اصفهان یکی دیگر از ارکان تشکیل دهنده جرم آدم ربایی وجود عنصر معنوی می باشد . جرم آدم ربایی در صورتی محقق می شود که علاوه بر عنصر قانونی و مادی ، شامل عنصر معنوی نیز باشد .
مرتکب جرم آدم ربایی باید علاوه بر علم به موضوع جرم و وصف آن یعنی انسان زنده باید در انجام عمل عامل باشد. در آدم ربایی لازم نیست که به رضایت داشتن یا نداشتن شخص ربوده شده آگاهی داشت ، در نتیجه ربودن انسان زنده ای که خواب است یا بیهوش است مشمول آدم ربایی موضوع ماده ۶۲۱ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی می گردد . لازم به ذکر است داشتن انگیزه برای تحقق جرم آدم ربایی لازم می باشد . کسی که مرتکب آدم ربایی می شود باید عالماً و عامداً دچار چنین جرمی گردد .

شروع به جرم آدم ربایی

جرم آدم ربایی

اگر فردی شروع به آدم ربایی کند یعنی قصد ارتکاب جرم کند و شروع به اجرای آن کند ولی جرم به دلیلی محقق نشود طبق ماده ۶۲۱ (تعزیرات و مجازات های بازدارنده) قانون مجازات به حبس از سه تا ۵ سال محکوم می گردد.

وکیل آدم ربایی در اصفهان

 وکیل پایه یک در اصفهان در ابتدا مشکلات حقوقی مراجعین را بررسی نموده سپس با تکیه بر علم حقوقی اقدام به حل مشکلات مراجعین و موکلین درمسیر موازین قانونی می نماید شایان ذکر است جرم آدم ربایی از جرائم شدید بوده توسط افراد از طریق انجام فعل مادی ربودن انجام می گیرد و قانون گذار با توجه به شدت این نوع از جرائم و اخلالی که در نظم عمومی ایجاد می نماید به منظور جلوگیری از تجری شخص مشتکی عنه مجازات سنگینی را برای مجرم به شرحی که گذشت اتخاذ نموده است.

وکیل آدم ربایی در اصفهان ، دانش آموخته رشته حقوق قضایی و دارای پروانه پایه یک وکالت آماده برای کمک رسانی و ارائه خدمات مشاوره و پذیرش وکالت در انواع دعاوی حقوقی، کیفری، خانواده، بیمه، تجاری، تعزیرات، شهرداری و امور گمرکی و جرائم ناشی از آدم ربایی در مسیر موازین قانونی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با وکیل آدم ربایی از طریق راه های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید .

مطالب مرتبط

خدمات مشاوره حضوری و غیرحضوری

مشاوره حضوری وکیل اصفهان

شایان ذکر است برای انجام مشاوره حضوری امکان حضور موکلین در دفتر وکالت در روزهای شنبه، یک شنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 16:30 لغایت 20:30 مهیا است که جهت هماهنگی نوبت مشاوره حضوری با وکیل معروف اصفهان از یکی از راه های زیر می توانید اقدام نمایید :

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره حضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره حضوری.

مشاوره غیرحضوری وکیل اصفهان

جهت انجام مشاوره غیرحضوری امکان تماس تلفنی با وکیل در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه از ساعت 13:00 لغایت 16:00 فراهم شده است که هماهنگی نوبت مشاوره غیرحضوری از راه های زیر امکان پذیر می باشد:

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره غیرحضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره غیرحضوری.

مشاوره فوری وکیل اصفهان

ضمن اینکه احتمالا مواردی نیز برای متقاضیان حادث می گردد که نیاز به مشاوره فوری دارند که ساعت و روز آن با زمان بندی حضوری و غیرحضوری منطبق نمی باشد که در این موارد نیز امکان هماهنگی برای انجام مشاوره فوری از طریق تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ مهیا است. بدیهی است در اولین فرصت ممکن هماهنگی لازم برای مشاوره حقوقی شما صورت می پذیرد .