• جمعه , ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • 09133028746

دعاوی تجاری و شرکت ها

حامد امیریدر حقوق تجارت ایران به مباحث با اهمیتی پرداخته شده است، مانند اینکه از مفهوم هایی مانند تاجر و کار های تجاری مطلع می شویم و خیلی از مردم، بی آنکه اطلاعی داشته باشند در حال اجرای کارهای تجاری هستند و البته بی آنکه قصد داشته باشند از دید قانون تجارت تاجر به حساب می ایند.

اهمیت این بحث وقتی زیادتر می شود که آگاه باشیم احکام قانونی در مورد اشخاص معمولی با تاجران کمی فرق دارد برای نمونه در صورتی که تاجر بودن فردی محرز شود ، از طرح دعاوی در ارتباط به اعسار ممنوع شده و دادگاه ها دعوای اعسار تجار را قبول نمی کنند .از سمت دیگر، قسمتی از احکام در ارتباط به اسناد تجاری مانند چک و سفته هم در حیطه قانون تجارت شرح داده شده است و در صورتی که اشخاص فکر می کنند که صادر شدن یک برگ چک و یا ضمانت روی چک یا سفته کاری راحت و آسان به حساب می آید، اما باید بگوییم که این کار تبعات بسیاری برای افراد دارد و چه بسیار اشخاصی هستند که از سر ندانستن قانون، مصائب بسیاری در این حیطه دچار شده اند.

همین طور بسیار مشاهده شده است که اشخاص بی داشتن تبحر و علم لازم، به ثبت شرکت یا موسسه مبادرت می ورزند ، بی خبر از آن که سهیم شدن او با اشخاص دیگر در هر شرکت مثل شرکت سهامی یا شرکت تضامنی و یا شرکت با مسئولیت محدود و … چه فرق هایی دارد و شریکان این شرکت ها چه وظیفه های قانونی را بر دوش دارند، این بحث ها تا این اندازه مهم اند که قانونگذار برای بعضی از کارهای مدیران و شریکان شرکت های تجاری اقدام به جرم انگاری و مشخص کردن مجازات کرده است.

پس الزامی است شهروندان دقت داشته باشند که در دعاوی در ارتباط به حیطه حقوق تجارت، مثل دعاوی راجع به اسناد تجاری و یا شرکت های تجاری و همین طور بحث هایی مانند ورشکستگی، همراهی مشاورین کار ازموده و مسلط ، آنان را از تبعات احتمالی کارهایشان در امان نگه می دارد.

 

 

وکالت دعاوی تجاری

به دنبال گسترش روابط تجاری و بازرگانی، پیدایش کشمکش نشأت گرفته شده از این معاملات تجاری و بازرگانی هم توسعه یافته است. یکی از مواردی که همیشه مورد توجه دو طرف یک ارتباط تجاری است، این است که کشمکش در مورد آن رابطه حقوقی به چه کیفیتی و با چه شیوه هایی باید رفع شود. روشن است در صورتی که این تعارضات با روش های صحیح و به سرعت بررسی نشود، آثار مضر بسیاری مانند هدر رفتن زمان، توقف سرمایه در گردش و وارد شدن زیان برای دو طرف را به دنبال دارد.

یکی از بازدارنده های با اهمیت سلیس سازی تجارت در میان دست‌اندرکاران این کار بحث کشمکش است که خواه ‌ناخواه ایجاد می شود. در دادگستری به این خاطر که دعاوی تجاری جنبه کارشناسی و سختی دارد، کمتر آمادگی برطرف کردن این تعارضات وجود دارد. تجار در سطح بین‌المللی هم اصولا میلی به بر طرف شدن دعاوی و مشاجرات در معاملات تجاری خود از راه سیستم‌های قضایی کشور خود ندارند و دلیل آن، اطاله دادرسی در محاکم، تخصصی بودن کار و پس بازرگانان بیشتر شیوه هایی مانند : توافق، میانجیگری در گفتو گوها و گفتگو برای سازش و توافق در داوری را برای برطرف شدن تعارضات خود انتخاب می کنند که شیوه داوری و حکمیت از متداول ترین این شیوه ها است.

رسیدگی به دعواهای تجاری

در خصوص دعاوی تجاری اکثر مواقع قانون تجارت معین کننده است و مشاجراتی که طرح شده است، بیشتر از قراردادهای تجاری ناشی می شود . در ضوابط تجارت خصوصیات تجاری مد نظر قرار داده شده ،که از آن دسته سرعت اجرا و تضمینات ویژه ای است که ذات دعاوی تجاری در قیاس با دیگر بحث های حقوقی را طلب می کند و اینکه تنها فردی به قواعد و ضوابط حیطه تجارت اگاه باشد کافی نبوده و نیاز است که عملا هم در حیطه دعاوی تجاری کار کرده باشد.

به همین خاطر است که وکیل دعاوی تجاری و بازرگانی مطلع از مقررات و ضوابط تجاری وقتی که به شکل تخصصی در حیطه دعاوی تجاری کار می کند به غیر از اینکه قادر است در مراحل گفت وگوی تجاری و عقد قرارداد که آغاز ارتباط و پیش بینی رخ داد های آینده است کارکرد مطلوبی داشته باشد ، این امکان را هم دارد که در طرح کردن یک دعوای تجاری و یا دفاع در یک دعوا پیروز عمل کند.

ارائه مشاوره حقوقی و پذیرش وکالت دادگستری در حیطه طرح یا دفاع از همه دعاوی تجاری شامل:

– مشاوره در احداث انواع شرکت های تجاری

– مشاوره در تهیه اساسنامه وشرکتنامه

– مشاوره حقوقی به مدیران شرکت های تجاری (به طور موردی و مستمر)

– طرح و دفاع از دعاوی در مورد شرکتهای تجاری مانند – ورشکستگی – انحلال – ابطال تصمیمات هیأت مدیره یا مدیر عامل

– مطابه وجوه کلیه اسناد تجاری

– مشاوره واجرای داوری در حیطه مشاجرات شریکان و مشاجرات شرکت با شخص حقیقی تاجر یا طرف قرارداد

– و بقیه دعاوی و مباحث درمورد تجار، سازمان ها و عملیات تجاری

وکیل دعاوی تجاری در اصفهان

بهترین وکیل در اصفهان و وکیل دعاوی تجاری آماده انجام وکالت شرکت ها، مذاکرات قراردادی، گرد اوری و تنظیم قراردادهای تجاری و بازرگانی و ارائه مشاوره و قبول وکالت دعاوی برگرفته از این تعارضات است .ایشان با پذیرش وکالت این دعاوی به شکل تخصصی ، به شما کمک می نماید که از بروز آسیب رهایی یابید.

خدمات مشاوره حضوری و غیرحضوری

مشاوره حضوری وکیل اصفهان

شایان ذکر است برای انجام مشاوره حضوری امکان حضور موکلین در دفتر وکالت در روزهای شنبه، یک شنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 16:30 لغایت 20:30 مهیا است که جهت هماهنگی نوبت مشاوره حضوری با وکیل معروف اصفهان از یکی از راه های زیر می توانید اقدام نمایید :

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره حضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره حضوری.

مشاوره غیرحضوری وکیل اصفهان

جهت انجام مشاوره غیرحضوری امکان تماس تلفنی با وکیل در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه از ساعت 13:00 لغایت 16:00 فراهم شده است که هماهنگی نوبت مشاوره غیرحضوری از راه های زیر امکان پذیر می باشد:

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره غیرحضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره غیرحضوری.

مشاوره فوری وکیل اصفهان

ضمن اینکه احتمالا مواردی نیز برای متقاضیان حادث می گردد که نیاز به مشاوره فوری دارند که ساعت و روز آن با زمان بندی حضوری و غیرحضوری منطبق نمی باشد که در این موارد نیز امکان هماهنگی برای انجام مشاوره فوری از طریق تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ مهیا است. بدیهی است در اولین فرصت ممکن هماهنگی لازم برای مشاوره حقوقی شما صورت می پذیرد .