• شنبه , ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • 09133028746

شکایات کیفری

 

دعاوی کیفری: هر جنایت و گناهی دارای دو جنبه است ؛ یک جنبه خصوصی که همان خسارت و صدمه یا آسیب های مادی و معنوی است که امکان دارد به قربانی یا بزه‌دیده وارد شود و یک جنبه عمومی که در اصل آسیب هایی است که در برآیند محقق شدن جرم به آرامش و ایمنی و آسایش عمومی جامعه صدمه می زند. حال جدای از اینکه جرم عمومی است یا خصوصی، هر وقت برآیند محقق شدن جرم، سبب از بین رفتن حقی از کسی شود ، صاحب حق این امکان را دارد به نام شاکی از مسبب یا عوامل جرم، شکایت نماید.

نحوه طرح شکایت

به گفته وکیل دادگستری در اصفهان: هر فردی که به دلیل محقق شدن جنایتی شکایتی داشته باشد، الزامی است شکایت کیفری خود را مطرح کند. طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضائی،ارجاع از دادسرای مربوطه و در جرائمی که بدواً در صلاحیت و رسیدگی محاکم کیفری یک یا دو است از طریق مستقیم در دادگاه کیفری قابل طرح است.

مراحل شکایت کیفری در دفاتر خدمات قضایی چگونه است؟

مواردی که باید در شکایت آورده شود

دعاوی کیفری: الزامی است در شکایت نام و نام خانوادگی، اسم پدر، سن، شغل، تحصیلات، وضعیت تأهل، تابعیت، مذهب، شماره شناسنامه، شماره ملی، آدرس به طور دقیق و درصورت امکان نشانی پیام نگار (ایمیل)، شماره تلفن ثابت و همراه و کدپستی شاکی آورده شود.
مورد بعدی در شکایت این است که موضوع شکایت باید معلوم باشد.

اما به این خاطر که بیشتر مردم داده های حقوقی کمی در مورد و نام های مجرمانه دارند ، معین کردن نام دقیق مجرمانه اهمیتی ندارد و در آخر قاضی است که نام جرم را معین می نماید. امکان دارد هم اصلا کاری که که از دیده شاکی، جرم به حساب می آید،

جرم نباشد و لازم باشد تا شاکی موضوع خود را در مراجع حقوقی دنبال کند، پس الزامی است شاکی به طور کوتاه بحث شکایت را معلوم کند.

همین طور در شکایت الزامی است موعد و مکان رخ داد جرم هم معلوم شود. معین کردن مکان رخ داد جرم، از دید صلاحیت مرجع قضایی در بررسی موضوع با اهمیت است. از سمت دیگر، با دقت به اینکه در صورتی که قتل در ایام حرام محقق شود، دیه تا یک سوم زیادتر می‌شود، برای همین زمان محقق شدن جرم خیلی مهم است.

در صورتی که در نتیجه محقق شدن جرم، آسیب و صدمه ای به شاکی وارد شده باشد، الزامی است شاکی در شکایت خود، آسیب و صدمه وارده و آن چیزی که در خواست آن را دارد را مطرح کند. همین طور شاکی باید، دلایل رخ داد جرم یا مدارکی که در اختیار دارد و همین طور اسامی، مشخصات و ادرس شاهدان و مطلعان را هم در شکایت اعلام کند.

و مورد آخر در نگارش شکایت ، معین کردن مشخصات طرف شکایت یا فرد خاطی و اگر ممکن است نشانی فرد است. معین کردن اشخاص مظنون یا طرف شکایت جهت سرعت بخشیدن در بررسی با اهمیت است، البته در جرم هایی که مشتکی عنه یا مظنون معلوم نباشد،

بررسی جرم متوقف نمی شود و کوشش جهت پیدا شدن مظنونین ادامه می یابد.
وکیل کیفری با بهترین ارائه خدمات حقوقی و کیفری در خدمت شما عزیزان می باشند. ایشان به محض ارائه پرونده بررسی کامل و تجزیه پرونده را شروع کرده و با ارائه بهترین دفاع از حقوق موکلین در دادگاه اقدام می کند.

وکیل کیفری با سابقه ای که در حیطه جرائم کیفری دارد تلاش برای احقاق حق شما می نماید. جهت دریافت مشاوره از طریق سامانه آنلاین سایت اقدام نمایید.

وکیل مواد مخدر در اصفهان

برخی از تفاوت های شکایت کیفری و دعاوی حقوقی

مشاجرات کیفری در ارتباط به کاری است که برای انجام دهنده آن, دادگاه جزا معین می نماید اما برای مشاجرات حقوقی دادگاه جزایی را مد نظر قرار نمی دهد و تنها فرد خاطی را به ادای حقوق قانونی سایرین یا اعمال وظایفش مجبور می کند.

شکایت کیفری را جهت بررسی اول به مرجعی به اسم دادسرا ارجاع می گردد و پس از اعمال بررسی ها در کلانتری و دادسرا در صورت صدور قرار مجرمیت، برای بررسی به دادگاه ارسال می گردد. اما الزامی است دادخواست حقوقی به طور مستقیم به دادگاه ارائه گردد.
پرونده زیادی از شکایت های کیفری حتی با عقب نشینی و رضایت شاکی هم بسته نمی شوند مانند شکایت در مورد رشوه, قتل, زنا و.. اما شکایت های حقوقی با رضایت دادن از سمت شاکی, تمام می شوند.
درشکایت های کیفری ، به کسی که شکایت کرده شاکی می گویند و به کسی که از او شکایت شده است متشاکی یا مشتکی عنه و یا متهم اطلاق می گردد و بحث پرونده را هم اتهام می نامند. اما در دعوی حقوقی،  به کسی که شکایت کرده خواهان گفته می شود و به کسی که از او شکایت شده است خوانده می گویند و بحث پرونده را هم خواسته می نامند.
برای احضار کردن طرف شکایت کیفری(متهم) به دادگاه برگه ای اسم احضاریه برای او ارسال می گردد اما جهت احضار کردن طرف شکایت حقوقی(خوانده) برگه ای به اسم اخطاریه برای وی ارسال می شود.
در شکایت کیفری، در صورتی که متهم به احضاریه بی محلی کند و در زمان مشخص شده به مرجع قضایی مراجعه نکند ، وی را جلب کرده و با جبر به دادگستری می فرستند اما در شکایت های حقوقی در صورتی که خوانده به وقت حضور نیابد، در انتظار او نمی مانند و امکان دارد حق را به خواهان بدهند.
 بهترین وکیل کیفری اصفهان دانش آموخته رشته حقوق قضایی و دارای پروانه پایه یک وکالت آماده جهت ارائه خدمات در اصفهان و کل کشور در انواع دعاوی کیفری، شکایت، امور بیمه، خانواده، ملکی، مالی، تجاری، تعزیرات، اداره کار، و … می باشد.  جهت دریافت نوبت مشاوره از طریق سامانه آنلاین سایت اقدام نمایید.

خدمات مشاوره حضوری و غیرحضوری

مشاوره حضوری وکیل اصفهان

شایان ذکر است برای انجام مشاوره حضوری امکان حضور موکلین در دفتر وکالت در روزهای شنبه، یک شنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 16:30 لغایت 20:30 مهیا است که جهت هماهنگی نوبت مشاوره حضوری با وکیل معروف اصفهان از یکی از راه های زیر می توانید اقدام نمایید :

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره حضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره حضوری.

مشاوره غیرحضوری وکیل اصفهان

جهت انجام مشاوره غیرحضوری امکان تماس تلفنی با وکیل در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه از ساعت 13:00 لغایت 16:00 فراهم شده است که هماهنگی نوبت مشاوره غیرحضوری از راه های زیر امکان پذیر می باشد:

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره غیرحضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره غیرحضوری.

مشاوره فوری وکیل اصفهان

ضمن اینکه احتمالا مواردی نیز برای متقاضیان حادث می گردد که نیاز به مشاوره فوری دارند که ساعت و روز آن با زمان بندی حضوری و غیرحضوری منطبق نمی باشد که در این موارد نیز امکان هماهنگی برای انجام مشاوره فوری از طریق تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ مهیا است. بدیهی است در اولین فرصت ممکن هماهنگی لازم برای مشاوره حقوقی شما صورت می پذیرد .