• جمعه , ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
  • 09133028746

وکیل تصرف عدوانی در اصفهان

وکیل تصرف عدوانی در اصفهان در رابطه با دعوای تصرف اینگونه توضیح میدهد که دعوایی است که حق منشأ آن تصرف قبلی شاکی باشد یعنی تصرف عملی و تصرف قبلی مال مورد نظر.

بنابراین در پرونده های تصرف، وجود یا عدم وجود حقوق قانونی و مادی شاکی لحاظ نمی شود و تنها استفاده عملی از ملک مورد نظر مورد نظر متقاضی می باشد. به بیان ساده، نظر قاضی در پرونده تصرف عدوانی قانونی صرفاً در مورد سابقه تصرف است، خواه هر یک از طرفین دعوا مالک باشند یا نباشند. صرفاً و فقط در صورتی که مشخص نشود که سابقه تصرف یا سبق تصرف از آن کیست داشتن سند مالکیت اماره ای بر سبق تصرف است.( (ماده ۱۶۲ قانون آیین دادرسی مدنی).

برای مشاوره فوری کلیک کنید.
برای تحقق دعوی تصرف عدوانی و پذیرفتن درخواست خواهان ، اثبات ارکان زیر و احراز آن توسط مرجع قضائی ضروری می باشد و هر گاه دعوی فاقد یکی از ارکان خود باشد ، باید از پذیرفتن تقاضای خواهان خودداری شود . این ارکان عبارتند از ؛۱٫ سبق تصرف خواهان (سابقه تصرف قبلی خواهان )، ۲٫ لحوق تصرف خوانده (تصرف بعدی خوانده)، ۳٫عدوانی بودن تصرف خوانده(تصرف بدون مجوز قانونی).

سبق تصرف خواهان

در دعوای تصرف عدوانی باید تصرف سابق خواهان محرز باشد و بتوان ثابت کند که بنده قبل از متصرف فعلی در خانه تصرف داشته ام و اصلاً نیازی نیست که ثابت کند تصرف او مالکانه بوده است . همین که ثابت کند قبلاً بنده متصرف بوده ام کفایت می کند . در تصرف سابق خواهان مشروع بودن یا نبودن تصرف ملاک نمی باشد و دادگاه به این امور رسیدگی نمی کند . البته خوانده می تواند در صورت داشتن ادعایی به صورت مستقل آن را مطرح و اثبات نماید . این گونه مشکلات بسیار پیچیده می باشد که بهترین راه برای حل چنین مشکلاتی گرفتن یک وکیل متخصص در زمینه تصرف عدوانی می باشد . وکیل تصرف عدوانی در اصفهان آماده ی ارائه خدمات مشاوره و وکالت به شما عزیزان می باشد.

لحوق تصرف خوانده

 

باید بدانیم صدور حکم رفع تصرف علیه کسی جائز است که تصرف او لاحق بر تصرف شاکی باشد .بر اساس همین شرط است که گفته شده خوانده دعوی تصرف نباید هیچ گونه تصرف قبلی در مال موضوع دعوا داشته باشد و الا او خود نیز متصرف سابق محسوب می گردد و صدور دستور رفع تصرف علیه متصرف سابق فاقد وجهه قانونی می باشد . بنابر این یکی از شرایط دعوی تصرف عدوانی این است که خوانده با لحوق تصرف عدوانی خود، مال مورد دعوا را از تصرف متصرف سابق خارج کرده و بر آن مستولی شده باشد .

عدوانی بودن تصرف خوانده

عدوانی بودن تصرف ، شرطی است که در تحقق غصب ضروری است . کلمه عدوان به معنای ظلم و ستم و تجاوز می باشد . در مفاد ماده ۳۲۶ قانون آیین دادرسی صحبت از خروج مال از تصرف متصرف سابق ، بدون رضایت او شده است . که نشان دهنده عنوان عدوان می باشد.

جنبه حقوقی و کیفری تصرف عدوانی

تصرف عدوانی

دعوای تصرف را می توان هم از جنبه ی حقوقی و هم از جنبه ی کیفری طرح و بررسی کرد . افراد در صورت مواجه با چنین مشکلی می توانند هر دوراه را انتخاب کنند . ولی باید بدانیم از لحاظ ادله ی اثباتی در دست چه راهی بهتر است که بهتر است با وکیل تصرف عدوانی در اصفهان مشورت نمایید.

دعوای حقوقی تصرف عدوانی

دعوای تصرف در صورتی حقوقی است که موضوع حق ، صرفاً تصرفات خواهان به معنی در اختیار داشتن مال حق مورد نظر باشد. در صورت نیاز به هر گونه مشاوره و وکالت در زمینه تصرف عدوانی ، آماده ارائه خدمات به شما عزیزان در سرتاسر کشور می باشد .

دعوای کیفری تصرف عدوانی

برای اینکه جرم تصرف عدوانی محقق شود لحوق تصرف مشتکی عنه و عدوانی بودن آن و همچنین سبق تصرف شاکی و احراز مالکیت او نیز الزامی است.

عناصرتشکیل دهنده جرم تصرف عدوانی

جرم تصرف عدوانی مانند تمام جرایم دیگر از سه عنصر قانونی ، مادی و معنوی تشکیل شده است .

عنصر قانونی

برای اینکه موضوعی قابل مجازات باشد باید در ابتدا طبق قوانین آن موضوع جرم شناخته شود. ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات عنصر قانونی جرم تعزیرات محسوب می شود . که این ماده در مورد اموال غیر منقول می باشد و شامل اموال منقول نمی باشد .

عنصر مادی

فعل مرتکب ، موضوع جرم ، متعلق بودن مال به غیر و در آخر نتیجه ی مجرمانه را می توان جز عناصر مادی جرم تصرف عدوانی دانست.

فعل مرتکب

بعضی جرایم ممکن است با ترک فعل یا انجام فعل مثبت صورت گیرد ولی جرم تصرف عدوانی جز جرایمی است که فقط با فعل مثبت یعنی با تصرف کردن مال غیر که فعلی مثبت است صورت می گیرد .

موضوع جرم

موضوع جرم باید مال متعلق به غیر باشد و این غیر شامل شخصیت حقیقی دیگری می باشد یعنی اگر شخص مال خود را موضوع جرم قرار دهد جرم اصلاً واقع نشده است . همچنین باید بدانیم باید که اموال متعلق به غیر باید غیر منقول باشد تا موضوع جرم ماده۶۹۰ قانون مجازات قرار بگیرد .

نتیجه مجرمانه

جرم تصرف عدوانی را باید جرم مقید شمرد بدین معنی که حصول نتیجه یعنی تصرف یا دی حق معرفی کردن خود یا دیگری یا اقدام به هر گونه تصرف عدوانی است پس اگر نتیجه حاصل نشود از شامل ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی نمی شود .

عنصر معنوی

برای تحقق جرم تصرف عدوانی باید حتماً مجرم عالماً و با خواست خود و به صورت ارادی عمل مجرمانه را انجام دهد و همچنین به ماهیت غیر قانونی بودن عمل خود نیز آگاهی داشته باشد و نتیجه ی حاصل شده را نیت کرده باشد .

دعاوی مشابه تصرف عدوانی

دعاوی ممانعت از حق و و ایجاد مزاحمت را می توان جز دعاوی مشابه به تصرف عدوانی مورد بررسی قرار داد.

دعوای ممانعت از حق

یکی از دعاوی تصرف دعوای ممانعت از حق می باشد . در این دعوا شخصی مانع استفاده دیگری از ملک یا زمین یا خانه ی خود می شود و باعث میشود شخص نتواند از حق خود استفاده کند .طبق قانون آیین دادرسی مدنی ، دعوای ممانعت از حق عبارت است از تقاضای کسی شخصی که رفع ممانعت از حق ارتفاق یا انتفاع خود را در ملک دیگری بخواهد .

دعوای ایجاد مزاحمت

عبارت است از اینکه شخصی بدون اینکه مال از تصرف مالک آن خارج کند مزاحمت ایجاد کند. مالک نتواند به درستی از مالش استفاده کند . مثل وقتی که شخصی عمداً جلوی درب ورود و خروج خانه ی شخصی ماسه بریزد و برای رفت وآمد او مزاحمت ایجاد کند.

دریافت نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری

وکیل تصرف عدوانی در اصفهان

وکیل تصرف عدوانی در اصفهان ، یکی از بهترین وکیل های دعاوی تصرف عدوانی ، ایجادمزاحمت و ممانعت از حق در ابتدا مشکلات مراجعین را در همه ی ابعاد بررسی کامل نموده و با تکیه بر علم حقوقی و در مسیر موازین قانونی نسبت به پیگیری مشکلات مراجعین اقدام می نماید.
 وکیل پایه یک دادگستری و دانش آموخته رشته حقوق قضایی یکی از بهترین مشاورین و وکیل ها در تمام امور مربوط به دعاوی تصرف اعم از ممانعت از حق ، مزاحمت و دعاوی تصرف و… می باشد . برای مشاوره تلفنی و حضوری با این وکیل با تجربه با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید یا از طریق سامانه اخذ نوبت نسبت به تعیین نوبت مشاوره حضوری یا غیر حضوری اقدام نمایید.

مطالب مرتبط

خدمات مشاوره حضوری و غیرحضوری

مشاوره حضوری وکیل اصفهان

شایان ذکر است برای انجام مشاوره حضوری امکان حضور موکلین در دفتر وکالت در روزهای شنبه، یک شنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 16:30 لغایت 20:30 مهیا است که جهت هماهنگی نوبت مشاوره حضوری با وکیل معروف اصفهان از یکی از راه های زیر می توانید اقدام نمایید :

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره حضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره حضوری.

مشاوره غیرحضوری وکیل اصفهان

جهت انجام مشاوره غیرحضوری امکان تماس تلفنی با وکیل در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه از ساعت 13:00 لغایت 16:00 فراهم شده است که هماهنگی نوبت مشاوره غیرحضوری از راه های زیر امکان پذیر می باشد:

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره غیرحضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره غیرحضوری.

مشاوره فوری وکیل اصفهان

ضمن اینکه احتمالا مواردی نیز برای متقاضیان حادث می گردد که نیاز به مشاوره فوری دارند که ساعت و روز آن با زمان بندی حضوری و غیرحضوری منطبق نمی باشد که در این موارد نیز امکان هماهنگی برای انجام مشاوره فوری از طریق تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ مهیا است. بدیهی است در اولین فرصت ممکن هماهنگی لازم برای مشاوره حقوقی شما صورت می پذیرد .