• جمعه , ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
  • 09133028746

وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان

به نظر شما چگونه میتوان از وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان کمک گرفت؟ یک وکیل جرایم رایانه ای در مقایسه با سایر وکلای پایه یک چه توانایی های منحصر به فردی دارد؟ وکیل جرایم رایانه ای برای اثبات جرم مرتکب چه میکند؟ وکیل جرایم رایانه ای در اصفهان میتواند وکالت چه پرونده هایی را در دست بگیرد؟ وکیل جرایم رایانه ای از طرف چه کسی می تواند در دادگاه حاضر شود و پرونده را پیگیری کند؟ وظایف وکیل جرایم رایانه ای چیست؟ وکیل جرایم رایانه ای در چه مواردی می تواند مشاوره حقوقی بدهد؟

بهترین وکیل جرایم رایانه ای اصفهان:

وکیل جرایم رایانه ای به عنوان شخصی که سال ها در زمینه پرونده های جرایم رایانه ای فعالیت داشته است، دارای توانایی های مختلفی است و تجربه وی در زمینه این گونه پرونده ها باعث شده تا بتواند در جریان رسیدگی به پرونده به نفع موکل خود به خوبی عمل کند.

حقیقت این است که جریان پرونده های جرایم رایانه ای بسیار پیچیده است و همه از قوانین و قواعد حقوقی مرتبط با این حوزه و اینکه چگونه می توانند در جریان پرونده های جرایم رایانه ای عمل کنند، نمی دانند. این مشکل باعث می شود که نتوانند بسیاری از جرایمی را که در این حوزه اتفاق می افتد به صورت قانونی پیگیری کنند و هر روز بر تعداد جرایم رایانه ای افزوده می شود و در نهایت میزان خسارات وارده به افراد جامعه به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.

وکیل جرایم رایانه ای اصفهان فردی است که دانش حقوقی داشته باشد و دوره دانشگاهی در رشته حقوق را با موفقیت گذرانده باشد و این توانایی را دارد که به صورت کاملاً عملی وارد حوزه جرایم رایانه ای شود و از روش های قانونی به نفع موکل خویش استفاده کند.

دریافت نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری

تعریف جرایم اینترنتی

به هر فعل و یا ترک فعل غیر قانونی که به وسیله رایانه و اتصال به اینترنت ایجاد می شود و باعث ایجاد اخلال یا نفوذ در سیستم های رایانه ای شده و قانون برای آن مجازات تعیین کرده است را جرایم رایانه ای می گویند.
پروفسور شیک حقوقدان اتریشی گفته است ؛ جرم رایانه ای به هر عمل مجرمانه ای گفته می شود که در آن رایانه وسیله یا هدف ارتکاب جرم باشد .

وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان ذکر می کند که برخی از حقوق دانان جرایم رایانه ای را جز جرایم مرتبط با فناوری اطلاعات می داند و برخی حقوقدانان جرایم رایانه ای را مترادف با جرایم سایبری می دانند و جرایم رایانه ای را جرایمی می دانند که در فضای سایبری اتفاق می افتد. از دید آن ها جرایمی مثل هرزه نگاری ، آزار و اذیت، فیشینگ، افترا و سوء استفاده از پست الکترونیکی و سایر جرایمی که در آن ها رایانه به عنوان ابزار و وسیله ارتکاب جرم به کار می رود در زمره جرایم رایانه ای قرار نمی گیرد .

انواع جرایم رایانه ای

وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان

 

با توجه به تعاریف بالا می توان جرایم رایانه ای را به سه دسته تقسیم نمود :

۱٫جرایمی که در آن ها رایانه و تجهیزات جانبی رایانه موضوع جرم می باشد . مثل : تخریب ، سرقت و….
۲٫ جرایمی را که در آن ها رایانه به عنوان ابزار ارتکاب جرم به کار گرفته می شود و معمولاً از طریق شبکه های رایانه ای و اینترنت رخ می دهد . مانند : کلاهبرداری ، جعل و سرقت رایانه ای و…
۳٫ جرایمی که می توان آن ها را جز جرایم سایبری قرار داد که در فضای مجازی رخ می دهند اما آثار آن ها در دنیای واقعی نمایان می شود و نیاز به وکیل سایبری اصفهان دارند. مانند نفوذ غیر مجاز ، انتشار نمودن ویروس ، شنود غیر مجاز و …

یکی از جرایم اینترنتی معروف جرم فیشینگ است که در ادامه به آن میپردازیم:

جرم فیشینگ یا کلاهبرداری اینترنتی چیست؟

در حال حاضر بوسیله خدمات الکترونیک، اکثر تعاملات مالی مردم برای خرید کالا و خدمات، انتقال وجه و … انجام می‌گردد که صرفاً با در اختیار داشتن اطلاعات کارت بانکی از قبیل شماره کارت، رمز دوم، cvv2 و تاریخ انقضای کارت بانکی قابلیت انجام این اقدامات الکترونیکی را دارد و راهی برای آسان شدن ارائه آنلاین خدمات به‌شمار می‌رود و در زندگی روزمره فعلی به کاری غیر اجتناب‌پذیر در شهرها و شهرستان ها، شده است.

همچنین وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان بیان میکند که وجود شرایط خاص افزایش استفاده از این نظام الکترونیک پرداختی را ممکن می‌کند. البته این عملی پسندیده محسوب می شود اما امکان دارد موضوعاتی باعث بوجود آمدن بدبینی مردم در استفاده از این خدمت باشد و حتی ممکن است آنها را در راه‌های پر پیچ و خم دادگاه‌ها گرفتار کند؛ فیشینگ Phishing یا همان کلاهبرداری اینترنتی شیوه‌ای است که کلاهبرداران اینترنتی توسط آن و با فریب دادن دیگران، بوسیله آیدی ساختن بارهای تقلبی اطلاعات مشتریان را دریافت کرده و از این طریق اقدام به برداشت وجوه از حسابهای مشتریان می‌نمایند.

فیشینگ یعنی چه؟

کسانی که از خدمات اینترنتی پرداخت استفاده می‌کنند، دست کم برای یکبار با واژه فیشینگ آشنا شده اند؛ به عبارتی در تعریف اصطلاحی فیشینگ می‌توان گفت، عملیاتی است که با به‌کار گیری از اقدامات تقلبی برای ارسال ایمیل از شرکتی معتبر به شخص این جرم شروع می‌شود تا فرد با خواندن آن فریب خورده و با در اختیار گذاشتن اطلاعات شخصی کارت بانکی خود به ارسال کننده ایمیل، به هدفش برسد.

وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان بیان میکند که: ممکن است آغاز این جرم در کشورهای غربی با این فرایند شروع شده باشد، اما در زمان کنونی شکل کاملتری یافته، به این صورت که تنها اکتفاء به ارسال ایمیل نمی نمایند، بلکه با قربانی تماس برقرار کرده و ادعا می‌کنند که از طرف بانک تماس می گیریم و به منظور ارائه دادن خدمات بیشتر که برحسب معمول باعث ترغیب شدن قربانی فیشینگ می‌گردد، برای گرفتن اطلاعات کارت بانکی قربانی تلاش می کنند، همچنین با عنوانی دیگر مانند، وب سایت های جعلی درگاه پرداخت الکترونیک در سایت های دارای عدم اعتبار می‌سازند از جمله فروش لباس، یا حتی سایت های شرط بندی که پیشنهادات هیجان‌انگیز وسوسه کننده‌ای برای مراجعه کننده آن دارد، فرد را به درگاه جعلی هدایت می‌کنند، تا اطلاعات کارت بانکی خود را وارد نماید. بنابراین، با این کار کلاهبرداران عملیات فیشینگ به مقصود خود می رسند.

قربانی شدن افراد بی گناه در فیشینگ

بنابر گفته وکیل پایه یک دادگستری اصفهان: کلاهبردار نه تنها مال قربانی فیشینگ را از چنگ وی درمی‌آورد، بلکه با انجام عملیات پیچیده ای، ابتدا پول را از حساب قربانی برداشت می‌کند و به حساب قربانی ثانوی واریز می‌نماید که بدین طریق قربانی اولیه خود مظنون به اتهام کلاهبرداری قرار می گیرد و امکان دارد موجبات کیفری قربانی را فراهم کند.

کلاهبرداران چنین جرایمی برای دستیابی به خواسته خود، تنها با بهره‌گیری از فریب دادن و ایجاد حس طمع در قربانی که عنصری روانشناسی است، هدایت می کند.

اما پیشنهاد می‌کنیم که راهکارهایی که پلیس فتا و بانک ها و یا سایت های خرید اینترنتی به منظور بهره‌گیری درست و بدون خطر درگاه های اینترنتی، خریدی مطمئن و خالی از هرنوع ضرر مالی برای شما ممکن نموده اند برای یکبار که شده مطالعه نمایید.

با وجود این توضیحات در زمان کنونی با پدیدار نمودن رمز پویا و اجباری کردن آن تا حد ممکن از این مسئله ناخوش برای کلیه مشتریان بانک‌ها پیشگیری شده است.

مجازات فیشینگ چیست؟

به گفته وکیل خوب اصفهان مقنن جمهوری اسلامی ایران در قانون جرم‌ های رایانه ای مصوب سال ۱۳۸۸، با گسترش یافتن این دسته از جرم‌ها، این مسئله را مورد قانونگذاری قرار داد و برای آن مجازات مشخص نمود. ماده ۱۲ قانون جرم‌های رایانه ای فقط به ربوده شدن اطلاعات و داده ها اشاره نموده است و از شروط اولیه‌ای که گذاشته این می‌باشد که چناچه اطلاعات سرقت شده، همچنان در دست فرد رباینده مانده باشد، مجازات آن جزای نقدی صد هزار تومان تا دو میلیون تومان می‌باشد و در صورتی غیر از این به حبس از ۹۱ روز تا یکسال و جزای نقدی از پانصد هزار تومان تا دو میلیون تومان مجازات می‌گردد. این ماده فقط به ربوده شدن اطلاعات یعنی همان اطلاعات بانکی یا اطلاعات خصوصی اشخاص در شبکه های مجازی می‌پردازد که این امر با عملیات فریبکارانه نظیر ساختن درگاه جعلی یا هر شیوه دیگر صورت گرفته باشد.

در قانون جرم‌ های رایانه‌ ای ماده ۱۳، یک قدم فراتر از ماده ۱۳ برداشته، و حکم کرده است:« عامل فیشینگ وجه یا مال و یا امتیازی مالی برای خود یا دیگری بدست آورد، که در این صورت علاوه بر رد مال برده شده، به حبس از یک تا پنج سال و جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا یکصد میلیون ریال و یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.» در حقیقت بر مبنای ماده ۱۳ قانون مذکور، تحقق تحصیل مال غیر از طریق نامشروع را محقق دانسته که در این صورت مجازات شدیدتری پیش بینی نموده است.

مجازات جرایم سایبری

با این وجود برخی از حقوقدانان، فیشینگ را گونه‌ای کلاهبرداری تلقی می نمایند و به ماده ۱ قانون تشدید مجازات مرتکبین، ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری استناد می کنند؛ به این خاطر که سه عنصر را در شکل‌گیری کلاهبرداری که از جرائم مستمر است، شرط می دانند، اولین شرط، راهکارهای متقلبانه است؛ که درگاه جعلی ساختن همچنین ارسال کردن پیام های رغبت انگیز برای فریب قربانی را از جمله اقدامات متقلبانه به‌شمار می‌آورند.

دومین شرط فریب دادن قربانی؛ به این معنا که قربانی فیشینگ از راهکارهای متقلبانه کلاهبردار فریب می‌خورد و سومین شرط اینکه عنصر ربودن مال دیگران صورت گیرد که این امر در جرم فیشینگ تحقق می یابد. در نتیجه با در نظر گرفتن این سه شرط می‌توان، جرم فیشینگ را از دسته جرم‌های کلاهبرداری درج شده ماده ۱ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری به‌ شمار آورد.

نحوه شکایت از جرم فیشینگ

دادسرای جرایم رایانه ای اصفهان: بنابر گفته وکیل کیفری اصفهان: چنانچه از قربانیان فیشینگ شدید، می‌بایست بدون هیچ اتلاف وقتی از دو روش زیر شکایتتان را مطرح نمایید:

در ابتدای امر باید به یکی از مراکز پلیس فتا در شهر یا شهرستان خود رجوع کنید و با داشتن پرینت حساب و دیگر مدارک مستند شکایت خود را ، ثبت نمایید تا از طریق کارآگاهان پلیس فتا پس از دریافت دستور مقام قضایی، بررسی و تحقیقات ابتدایی صورت گیرد تا چنانچه در حساب کلاهبردار هنوز وجه انتقال باقی مانده باشد، آن را مسدود نمایند.

طریق دوم در تهران به‌طور مستقیم به دادسرای جرم‌ های رایانه ای مراجعه نمایید و همچنین در شهرستان‌ها به دادسرای عمومی و انقلاب رجوع شود و با همراه داشتن کلیه مدارک و مستندات از جمله پرینت حساب، تصویری از درگاه جعلی یا پیام هایی که به واسطه سامانه پیامکی ارسال گردیده است، شکایت خود را به ثبت رسانده تا در سریع‌ترین زمان ممکن مسئله را به اطلاع دادستان رسانیده و دستور مقتضی صادر نموده که پس از مشخص شدن شعبه، تحقیقات و بررسی‌های ابتدایی از طریق ضابط انتظامی شروع گردد.

وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان بیان میکند که همچنین راه سومی هم وجود دارد که البته زمان بیشتری صرف می‌شود و آن رجوع کردن به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است که می‌بایست ابتدا توسط وکیل یا مشاور حقوقی ویا از طریق نمونه شکوائیه‌هایی که اپراتورهای دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دارند تنظیم نموده وپس از آن در دفاتر خدمات شکوائیه خود را ثبت نمایند تا بعد از بررسی و مشخص شدن شعبه دادیاری، رسیدگی به پرونده و شکایت آغاز گردد.

نحوه پیشگیری از جرم فیشینگ رایانه‌ای

با اینکه کلاهبرداران برای فریب دادن مردم از روش‌های هوشمندانه‌ای بهره می‌گیرند لیکن هر اندازه هم این روش‌ها دقیق و هوشمند باشد، فیشینگ بودن آنها را غالباً می‌توان شناسایی کرد و از کلاهبردار یک قدم جلوتر برداشت. برای تشخیص دادن صفحات تقلبی و فیشینگ ۱۰ روش ذیل را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

  1.  روی هر لینکی کلیک نکنید
  2.  به استوری‌های سلبریتی‌ها شک کنید
  3.  همیشه یک کارت بانکی جدا برای خرید اینترنتی داشته باشید
  4.  به سایت شاپرک توجه نمایید
  5.  یک درگاه مطمئن باید عبارت https داشته باشد.
  6.  در کنار https باید یک قفل سبز رنگ وجود داشته باشد.
  7.  توجه کردن به کد امنیتی
  8.  یک بار اطلاعات غلط وارد کنید
  9.  چک کردن دامنه سایت
  10.  نصب افزونه ضد فیشینگ در مرورگر

فیشینگ یا کلاهبرداری اینترنتی

فیشینگ یا کلاهبرداری اینترنتی شیوه‌ای است که کلاهبرداران اینترنتی توسط آن و با فریب دادن دیگران، بوسیله آیدی ساختن بارهای تقلبی اطلاعات مشتریان را دریافت کرده و از این طریق اقدام به برداشت وجوه از حسابهای مشتریان می‌نمایند.با در نظر گرفتن این مسئله، ‌که فیشینگ یا همان سرقت اینترنتی از جمله رایج‌ترین جرم‌های رایانه‌ای می‌باشد، با این حال بدست آوردن اطلاعات و آگاهی لازم در این مورد به منظور پیش‌گیری نمودن از اتفاق همچون جرم‌هایی بسیار کاربردی خواهد بود. چنانچه که شما نیز گرفتار کلاهبرداران اینترنتی واقع شدید، لازم به ذکر است که آگاه باشید که حضور یک وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان بسیار کمک کننده است. همچنین از آنجایی که کباهبرداری رایانه ای مصادیق بسیار زیادی دارد، قانون برخی از آن را بر شمرده است که عبارت است از: ۱٫ دسترسی غیر مجاز به داده ها یا سامانه های رایانه ای و مخابراتی ،۲٫  که سابقه و تجربه در مورد این دسته از پرونده‌ها را داشته باشد در به نتیجه رسیدن شکایت و جبران ضرر کاری ضروری می‌باشد.

مصادیق جرایم رایانه ای طبق قانون

قانون جرایم رایانه ای

قانون جرایم رایانه ای

جرایم رایانه ای مصادیق بسیار زیادی دارد که قانون برخی از آن را بر شمرده است که عبارت است از: 

  1. دسترسی غیر مجاز به داده ها یا سامانه های رایانه ای و مخابراتی ،
  2. جاسوسی رایانه ای ، 
  3. جعل رایانه ای ، 
  4. شنود غیر مجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیر عمومی در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا امواج مغناطیسی یا نور ، 
  5. جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی ، 
  6. هتک هیثیت و نشر اکاذیب ،
  7. تخریب و اخلال در داده ها یا سامانه های رایانه ای و مخابراتی ، 
  8. تولید و انتشار یا در دسترس قرار دادن یا معامله داده ها یا نرم افزار ها یا هر نوع ابزار الترونیکی ، 
  9. سرقت و کلاهبرداری مرتبط با رایانه ، 
  10. انتشار یا در دسترس قراردادن محتویات آموزشی دستسی غیر مجاز ، شنود غیر مجاز ، جاسوسی رایانه ای و تخریب و اخلال در داده ها یا سامانه های رایانه ای و مخابراتی و … .

مجازات انواع جرایم رایانه ای

مجازات دسترسی غیر مجاز به داده ها یا سامانه های رایانه ای و مخابراتی

مجازات دسترسی غیر مجاز به داده ها یا سامانه های یارانه ای یا مخابراتی که توسط تدابیر امنیتی حافظت می شود ( حبس از نود و یک روز تا یک سال یا  جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات ) می باشد . ( ماده ۱ قانون جرایم رایانه ای )

مجازات شنود غیر مجاز

مجازات شنود غیر مجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیر عمومی  در سامانه های رایانه ای ، مخابراتی و امواج الکترو مغناطیسی یا نوری ( حبس از شش ماه تا  دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات ) می باشد . ( ماده ۲ قاون جرایم رایانه ای )

مجازات جاسوسی رایانه ای

مجازات جاسوسی رایانه ای به منظور دسترسی به داده ها ی سری یا تحصیل آن ها یا شنود محتوای آن ها ( حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا شصت میلیون ریال یا هر دو مجازات) می باشد . ( ماده ۳ قانون جرایم رایانه ای )

مجازات جاسوسی رایانه ای به منظور در دسترس قرار دادن داده های سری برای اشخاص فاقد صلاحیت ( حبس از دو تا۱۰ سال ) می باشد . همچنین مجازات افشاء یا در دسترس قراردادن داده های ذکر شده برای دولت ، سازمان ، شرکت یا گروه بیگانه یا عاملان آن ها ( حبس از پنج  تا پانزده سال ) می باشد . ( ماده ۳ قانون جرایم رایانه ای بند ب و ج )

مجازات جعل رایانه ای

مجازات تغییر یا ایجاد داده های قابل استناد به نحو  متقلبانه  و همچنین تغییر داده ها ی علائم در کارت ه های حافظه یا قابل پردازش در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا تراشه ها یا ایجاد یا وارد کردن متقلبانه داده ها یا علائم آن ها ( حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا یکصد میلیون ریال یا دو مجازات  ) می باشد . ( ماده ۶ قانون جرایم رایانه ای )

مجازات تخریب و اخلال در داده ها یا سامانه های رایانه ای و مخابراتی

مجازات حذف یا تخریب یا مختل یا غیر قال پردازش کردن داده ها  به صورت غیر مجاز در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی (حبس از شش ماه تا دوسال یا جزای نقدی از ده میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات ) می باشد .( ماده ۸ قانون جرایم رایانه ای )  

 وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان  آماده ی پاسخگویی به شما عزیزان به صورت آنلاین ، تلفنی و حضوری می باشد .

مجازات سرقت و کلاهبرداری مرتبط با رایانه

مجازات سرقت داده های متعلق به دیگری به گونه ای که عین داده ها در اختیار صاحب داده باشد (جزای نقدی از یک میلیون ریال تا بیست میلیون ریال ) می باشد . در صورتی که عین داده در اختیار صاحب داده نباشد مجازات آن ( حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال  تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات ) می باشد . ( ماده ۱۲ قانون جرایم رایانه ای )

مجازات اعمال کلاهبرداری از قبیل  تغییر ، محو ، ایجاد یا متوقف کردن داده ها یا مختل کردن سامانه های رایانه ای یا مخابراتی به صورت غیر مجاز برای تحصیل مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی ( علاوه بر رد مال به صاحب آن حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا یکصد میلیون ریال یا هر مجازات ) می باشد . ( ماده ۱۳ جرایم رایانه ای )

مجازات جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی ( به وسیله رایانه )

مجازات انتشار ، توزیع یا معامله محتویات مستهجن ( دارای صحنه و صور قبیحه) به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی  و همچنین تولید یا ذخیره یا نگهداری به قصد تجارت یا فساد این گونه محتویات  ( حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات ) می باشد .  در صورتی که محتوایات مستهجن به کمتر از ده نفر ارسال شود مجازات آن ( یک میلیون ریال تا پنج ملیون ریال جزای نقدی) می باشد.( ماده ۱۴ قانون جرایم رایانه ای )

مجازات هتک حیثیت و نشر اکاذیب

مجازات هتک حیثیت به نحو تغییر یا تحریف فیلم یا صوت یا تصویر دیگری به منظور انتشار از طریق سامانه های رایانه یا مخابراتی ( حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات ) می باشد . منتشر کننده در صورتی مجازات خواهد شد که به تغییر و تحریف علم داشته باشد . ( معیار هتک حیثیت عرف می باشد ) . ( ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه ای )

اشخاص حقوقی در چه صورتی در خصوص جرایم رایانه ای دارای مسئولیت کیفری هستند؟

۱٫زمانی  که مدیر شخص حقوقی مرتکب جرم رایانه شود، ۲٫ زمانی که مدیر شخص حقوقی دستور ارتکاب جرم رایانه ای را بدهد و جرم محقق شود ، ۳٫ در صورتی که یکی از کارمندان شخص حقوقی با اطلاغ مدیر یا در اثر عدم نظارت او مرتکب جرم رایانه ای شود .، ۴٫ زمانی که تمام یا قسمتی از فعالیت شخص حقوقی به ارتکاب جرم رایانه ای مربوط باشد .

وکیل جرایم رایانه ای در اصفهان 

وکیل دادگستری در اصفهان: این روزها جرایم رایانه ای و اینترنتی بسیار است و با استفاده بیش از حد فضای مجازی در میان عموم پیچیدگی های جرایم رایانه ای نیز بیشتر از گذشته شده است اما در این خصوص قانون جرایم رایانه ای راهکارها و قوانین لازم را پیش بینی نموده است و با متخلفین فضای مجازی طبق قانون برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با جرایم اینترنتی می توانید از خدمات مشاوره حضوری ، غیرحضوری و آنلاین دفتر وکالت وکیل جرایم رایانه ای در اصفهان استفاده نمایید. برای رزرو وقت مشاوره به سامانه رزرو آنلاین نوبت مراجعه نمایید و از مشاوره با وکیل جرایم اینترنتی در اصفهان بهره مند گردید.

مطالب مرتبط

خدمات مشاوره حضوری و غیرحضوری

مشاوره حضوری وکیل اصفهان

شایان ذکر است برای انجام مشاوره حضوری امکان حضور موکلین در دفتر وکالت در روزهای شنبه، یک شنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 16:30 لغایت 20:30 مهیا است که جهت هماهنگی نوبت مشاوره حضوری با وکیل معروف اصفهان از یکی از راه های زیر می توانید اقدام نمایید :

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره حضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره حضوری.

مشاوره غیرحضوری وکیل اصفهان

جهت انجام مشاوره غیرحضوری امکان تماس تلفنی با وکیل در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه از ساعت 13:00 لغایت 16:00 فراهم شده است که هماهنگی نوبت مشاوره غیرحضوری از راه های زیر امکان پذیر می باشد:

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره غیرحضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره غیرحضوری.

مشاوره فوری وکیل اصفهان

ضمن اینکه احتمالا مواردی نیز برای متقاضیان حادث می گردد که نیاز به مشاوره فوری دارند که ساعت و روز آن با زمان بندی حضوری و غیرحضوری منطبق نمی باشد که در این موارد نیز امکان هماهنگی برای انجام مشاوره فوری از طریق تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ مهیا است. بدیهی است در اولین فرصت ممکن هماهنگی لازم برای مشاوره حقوقی شما صورت می پذیرد .