• پنج شنبه , ۹ فروردین , ۱۴۰۳
  • 09133028746

وکیل سایبری در اصفهان

طبق گفته وکیل سایبری در اصفهان ، فضای رایانه و اینترنت امروزه با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی بسیار گسترده شده است که متاسفانه راه های ارتکاب جرم برای افراد مسلط به این حوزه نیز در کنار این پیشرفت افزایش یافته است و در نتیجه امروزه با جرایم چشم گیری در فضای مجازی رو به رو هستیم. غالباً افراد جامعه به راحتی در دام افراد سودجو به جهت عدم آشنایی کامل با فضای مجازی قرار خواهند گرفت که گاهاً نتیجه ای جز ضرر های مالی هنگفتی برای بزه دیدگان در این زمینه نخواهد داشت که قدم اول این بزه دیدگان در این زمینه مطالبه حقوق از دست رفته و جبران ضرر های وارده می باشد.

برای مشاوره فوری کلیک کنید.

 

بدون شک جرایم رایانه ای جز دعاوی تخصصی بوده که در این زمینه می بایست لزوماً از وکلا جرایم رایانه ای مجرب استفاده نمود چرا که وکلا متخصص در این زمینه می توانند مرحله به مرحله در روند پرونده و یا حتی قبل از طرح پرونده به شما با ارائه مشاوره حقوقی کمک نموده و شما را از قوانین و مقررات و سلسه مرابت آن آگاه سازند.

تعریف جرایم رایانه ای

جرایم سایبریبهترین وکیل فضای مجازی در اصفهان ذکر می کند که در فضای مجازی هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعلی که ارتکاب یابد و برای آن در قانون مجازات تعیین شده باشد جرایم یارانه ای خوانده می شود حالا سوالی که مطرح می شود این است چگونه در فضای غیر واقعی نیز جرم محقق می گردد؟ برای پاسخ به این سوال می بایست عنوان داریم به دلیل پیشرفت تکنولوژی و فناوری در موازی دنیای واقعی و جهان مادی که در آن به سر می بریم در فضای غیر ماده جهانی نیز تشکیل شده است که آن را فضای مجازی می نامند و چه بسا امروزه افراد در دوره ای زندگی نموده که بیشترین اوقات و امور خود را در فضای مجازی سپری می نمایند که این امر منجر به ایجاد روابط پیچیده تری نسبت به جهان مادی در این فضا شده است. که در اینجا سعی داریم به صورت مختصر به ارائه مطالبی پرداخته تا با در نظر داشتن پیشرفت هر لحظه ای این جهان فراگیر آحاد جامعه را از قوانین و مقررات حاکم بر فضای مجازی آگاه سازیم چرا که بسیاری از افراد که مرتکب جرم در این زمینه گشته بالواقع مجرم نبوده و گاهاً به لحاظ عدم آگاهی و جهل نسبت به قوانین رایانه ای مورد تعقیب قرار گرفته اند.

تعریف فضای مجازی

در خصوص تعریف فضای مجازی می بایست عنوان داریم فضای مجازی یا سایبر یک اجتماع است که در یک سوی آن رایانه ها و تلفن همراه و در سوی دیگر آن کاربران این فضا قرار داشته اند. جرایم اینترنتی و سایبری در یک نگاه به جرایمی گفته می شود که در فضای رایانه ای به وقوع می پیوندد اما چناچه بخوایم به صورت گشترده به این جرایم نگاهی داشته باشیم این جرایم قابل تقسیم به سه دسته می باشند :

۱- جرایم ای همچون تخریب رایانه ای یا تجهزات آن که در آن رایانه و تجهیزات آن موضوع جرم واقع می گردند.
۲- جرایمی همچون جعل شناسنامه یا گواهی نامه و … که در این جرایم رایانه وسیله ارتکاب جرم است.
۳- هک کردن یا ویروسی کردن که جز جرایم رایانه ای صرف محسوب می شود.

در واقع به جرات می توان گفت مهم ترین پدیده در زندگی افراد جامعه در دنیای حاضر انقلاب الکترونیک می باشد که این امر نیازمند آگاهی کامل افراد جامعه از جرایم سایبری و جرایم اینترنتی می باشد تا با هوشیاری از اطلاعات خود در برابر مجرمین این فضا محافظت نمایند که مستلزم این امر این است که قبل از هرگونه اقدامی از وکلا متخصص در زمینه جرایم رایانه ای بهره مند شوید تا از وقوع جرایم احتمالی پیشگیری نماید.

تقسیم بندی مجرمین فضای سایبری به دو دسته :

۱- هکرها

در اینجا به تعریف هکر ها و نحوه ی عملکرد آن ها خواهیم پرداخت. افراد بسیار باهوش و با قدرت برنامه نویسی بالا می توانند هکر باشند در واقع به زبان ساده هکر ها افراد کنجکاوی هستند که هدف این افراد دریافت اطلاعات رایانه ای مورد نظر بدون نیت آسیب رسانی به رایانه می باشد به عبارت دیگر بدون آنکه آسیبی به فضای مورد نظر وارد نمایند فقط بیننده اطلاعات می باشند هرچند که این عمل آن ها در برخی موارد فرد بزه دیده را متحمل ضررهای غیر قابل جبرانی می نماید.

۲- کراکر ها

در واقع به هکرهای بدخواه کراکر ها گفته می شود بر خلاف هکر ها که فاقد نیت بد بوده کراکر ها دارای نیت بد خواهانه بوده اند و وارد عمل با هدف آسیب رسانی به رایانه هدف می شوند و دست به اقداماتی همچون هک و ویروسی کردن و پاک ها فایل ها می زنند لذا با تعاریف فوق می توانید عملکردشان را دریابید.

ویژگی ها وکلای جرایم رایانه ای

جرایم یارانه ای از جمله جرایم تخصصی بوده که جرایم نوظهوری را در خود جای داده است پس بنابراین می بایست وکلای که در این حوزه قصد فعالیت دارند آشنایی کامل با فضای مجازی و عملکرد مختلف رایانه ای، تسلط کامل بر مبانی علمی این دعاوی نیز داشته باشند چرا که این جرایم از نظر ادله موجود دارای تفاوت با سایر جرایم می باشد که آشنایی با این ادله تسلط کامل بر نحوه عملکرد رایانه را طلب می نماید و توجه به این نکته در انتخاب وکیل جرایم سایبری امری ضروری است و به همین جهت توصیه می شود از وکلای که در این زمینه تجربه طرح دعاوی متعدد و متنوع را داشته و آگاهی کامل به رویه قضایی حاکم بر این دعاوی را داشته باشند کمک بگیرد بنابراین بهتر است وکلای که در زمینه جرایم رایانه ای به طور کل فعالیت نداشته و یا فعالیت آنان به صورت حرفه ای و تخصصی نبوده از اخذ چنین پرونده های خودداری نمایند تا به سرنوشت افراد جامعه احترام بگذارند.

تعریف داده رایانه ای

هر نمادی از واقعه، اطلاعات یا مفهوم است که با وسائل الکترونیکی، نوری و یا فناوری های جدید اطلاعات تولید، ارسال، دریافت، ذخیره یا پردازش می شود.

تعریف ادله الکترونیکی

منظور از ادله الکترونیکی هر داده یا نرم افراز یا سخت افراز الکترونیکی است که بتواند در راستای اثبات ادعا و دعوی ، دفاع ، کشف جرم یا استدلال های قضایی اطلاعات ارزشمندی را به ما بدهد. جرایم سنتی در فضای واقعی و مملوس واقع می گردند و در نتیجه قابل لمس می باشند و این امر برخلاف جرم رایانه ای است چرا که این جرایم در فضای غیر ملموس واقع می گردند به همین علت است که در چنین جرایمی استفاده از ادله ها همچون تحقیقات محلی ، شهادت شهود که در جرایم سنتی کاربرد داشته امکان پذیر نمی باشد.
متاسفانه فضلی مجازی فضای است با امنیت بسیار پایین که همین امر منجر گشته در معرض آسیب قرار گیرد و مجرمین اقدام به تخلیه اطلاعات رایانه هدف بدون هیچ گونه باقی گذاشتن آثاری از خود نمایند. فضای مجازی یا همان فضای سایبر بسیاری از مبادلات اقتصادی را در خود جای داده و از منظر اقتصادی به منزله ی یک بازار جهانی واحد می باشد.

ویژگی جرایم رایانه ای یا جرایم سایبری

ویژگی های خاص این دسته از جرایم آن ها را متمایز از جرایم سنتی ساخته که در اینجا به شرح این ویژگی ها خواهیم پرداخت :
۱- در فضای سایبری یا اینترنتی مجرمین ناسناخته بوده به این معنا که معمولاً در چنین فضای مجرمین اطلاعات صحیح خود را در معرض نمایش بیننده قرار نمی دهند به همین علت است که در این جرایم بر خلاف جرایم سنتی شناسایی مجرمین به شدت دشوار و در خیلی موارد متاسفانه غیر ممکن است.
۲-جرایم رایانه ای از جمله جرایم فراملی بوده بدین معنا که در جرایم سایبری بر خلاف جرایم سنتی به دلیل نامحدود بودن فضای اینترنت و عدم وجود محدودیت مکانی به سهولت شناسایی محل وقوع جرم امکان پذیر نمی باشد.

۳- جرایم اینترنتی یا جرایم سایبری از جمله جرایم کم هزینه بوده اند و بر خلاف جرایم سنتی هزینه چندانی لازم نداشته و دلیل این امر این است که در چنین جرایمی مجرم صرفاً با خریداری یا تهیه یک کامپیوتر و یا تلفن و اینترنت به سهولت می تواند وارد این فضا شود و مرتکب جرم گردد.
۴- قبح اخلاقی جرایم اینترنتی یا جرایم سایبری در سطح پایین قرار داشته و عموماً افراد جامعه نسبت به اینگونه جرایم نگاهی متفاوت از جرایم سنتی داشته چرا که این جرایم در فضای ناشناخته برای افراد جامعه واقع می گردد برای روشن شدن بهتر مطلب مثالی را عنوان داشته یک مجرمی که به طور سنتی اقدام به سرقت می نماید احساسات افراد جامعه را جریحه دار ساخته و همین امر منجر گشته تا جامعه خواستار شدیدترین برخورد با چنین افرادی گردد اما در سرقت اینترنتی چنین برداشتی از عمل مجرم نمی شود و گاهاً در برخی موارد نظاره گر بوده ایم که افراد جامعه فرد مجرم را مورد تحسین به لحاظ هوش بالا قرار داده اند.

دریافت نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری

بهترین وکیل فضای مجازی در اصفهان

همانگونه که در مطالب فوق نیز اشاره گردید این جرایم از جمله جرایم نو ظهور بوده که اکثریت جامعه با اینگونه جرایم آشنایی نداشته اند و همین امر لزوم اخذ مشاوره از وکلای فضای مجازی در گام اول در برخورد با چنین پرونده ها را ضروری نموده است. وکیل سایبری و بهترین وکیل فضای مجازی در اصفهان با داشتن سابقه بی نظیر و درخشان در امور جرایم فضای مجازی رد برخورد با چنین جرایمی را شما را یاری می رساند.

مطالب مرتبط

خدمات مشاوره حضوری و غیرحضوری

مشاوره حضوری وکیل اصفهان

شایان ذکر است برای انجام مشاوره حضوری امکان حضور موکلین در دفتر وکالت در روزهای شنبه، یک شنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 16:30 لغایت 20:30 مهیا است که جهت هماهنگی نوبت مشاوره حضوری با وکیل معروف اصفهان از یکی از راه های زیر می توانید اقدام نمایید :

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره حضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره حضوری.

مشاوره غیرحضوری وکیل اصفهان

جهت انجام مشاوره غیرحضوری امکان تماس تلفنی با وکیل در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه از ساعت 13:00 لغایت 16:00 فراهم شده است که هماهنگی نوبت مشاوره غیرحضوری از راه های زیر امکان پذیر می باشد:

۱- مراجعه به سامانه رزرو نوبت مشاوره غیرحضوری و تعیین روز و ساعت مشاوره.

۲- تماس با دفتر وکالت به شماره ۹-۳۶۶۰۵۰۹۸ در ساعات 16:30 لغایت 20:30 و اخذ نوبت مشاوره حضوری و غیرحضوری.

۳- تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷جهت هماهنگی اخذ نوبت مشاوره غیرحضوری.

مشاوره فوری وکیل اصفهان

ضمن اینکه احتمالا مواردی نیز برای متقاضیان حادث می گردد که نیاز به مشاوره فوری دارند که ساعت و روز آن با زمان بندی حضوری و غیرحضوری منطبق نمی باشد که در این موارد نیز امکان هماهنگی برای انجام مشاوره فوری از طریق تماس با شماره ۰۹۳۹۲۳۵۹۹۷۷ مهیا است. بدیهی است در اولین فرصت ممکن هماهنگی لازم برای مشاوره حقوقی شما صورت می پذیرد .